Duurzaamheid

Bij ons bedrijf streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen, van onze producten tot onze processen. We hebben bewust gekozen voor papieren verpakkingsmateriaal met FSC keurmerk, omdat deze biologisch afbreekbaar zijn en minder impact hebben op het milieu dan plastic alternatieven. Uiteraard scheiden wij altijd onze afvalstromen. Bovendien maken we gebruik van hoog rendement ovens, waardoor we energie besparen en onze ecologische voetafdruk verkleinen. 

Een ander belangrijk punt om duurzaam te zijn, is het gebruik van plantaardige olie. Welke wij na gebruik altijd met erkende bedrijven recyclen die deze olieen verwerken tot biobrandstof. Door te kiezen voor deze opties verminderen we niet alleen de milieu-impact, maar bieden we ook onze klanten gezondere keuzes.

Door ons voortdurende streven naar duurzaamheid proberen we een positieve impact te hebben op onze omgeving en toekomstige generaties. We blijven ons inzetten voor het vinden van nieuwe manieren om onze activiteiten te verbeteren en een duurzamere toekomst te creëren.